fbpx

De 11 Bedste Lokale SEO Tools i 2024

Af Tomas Graversen
Læse tid: 7 min.

Introduktion

Lokale SEO tools hjælper dig med at nå og engagere lokale søgere.

Ved at give dig mulighed for at automatisere din arbejdsgang, indsamle værdifulde data'er og administrere din tilstedeværelse på populære platforme.

Her er de 10 bedste lokale SEO-værktøjer i 2024:
Vil du have en gratis SEO analyse?
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - Få indblik i nyeste markedstrends, SEO tips, hjemmeside tricks og meget mere...

Hovedpointer

• Growthbar (Chrome-Extension)
• Georanker
• Yext
• Synup
• BiQ
• Localo
• Google Ads Keyword Planner
• Google Business Profile
• Google Search Console
• Google Analytics
• Google Trends
Tid til at vækste din online forretning?
Hey mit navn er Tomas! Jeg hjælper iværksættere, som dig, med at vækste deres online forretning. Mit eneste spørgsmål er, bliver det din?

1. Growthbar (Chrome-Extension)

Growthbar er et prisvenligt lokalt SEO-værktøj, der er tilgængeligt som et selvstændigt software eller som en Chrome-extension. Du kan bruge værktøjet til at tracke placeringen af de øverste søgeord på en hjemmeside, hvilket kan være nyttigt til konkurrentanalyse og lokal keyword research.

Growthbar giver også indblik i en hjemmesides "Domain Authority", så du kan se og spore dine konkurrenters autoritet. Brug værktøjet til at følge, hvilke domæner der rangerer for bestemte søgeord, eller som ofte vises for bestemte søgninger.
Lokal SEO tools

2. Georanker

Georanker har en unik funktion, der tracker rangeringen af hjemmesider fra flere placeringer over hele verden. Det viser denne information gennem et "heatmap" med forskellige farver for at vise placeringer, hvor hjemmesiden rangerer højt.

Brugere kan udnytte denne information, når de planlægger målrettede kampagner for at forbedre eller opretholde denne placering. Den lokale keyword ranking viser brugerne den præcise position i deres placeringer.
Lokalt SEO tools eksempel

Vil Du Have Mere Organisk Trafik?

Se hvordan vi kan drive mere organisk trafik
til din hjemmeside med SEO.

3. Yext

Yext's funktion til tracking af anmeldelser integreres med tredjepartswebsteder, så du kan spore og reagere på forretningsanmeldelser fra hver placering i ét dashboard. Du kan også indsamle autentiske anmeldelser direkte fra kunder og tilføje dem til deres hjemmeside.

Yext tilbyder også værktøjer til at gøre dine virksomhedsoplysninger kompatible med optimering til stemmesøgning.
Yext software funktion

4. Synup

Synup sporer din virksomheds præstation på søgemaskiner, lokale kataloger og anmeldelsessider. Synup crawler mere end 200 lokale søgemaskiner og kataloger for at finde data og sikre, at de er nøjagtige.

Det kan også hjælpe dig med at tracke dine hjemmeside placering på SERP og trafik, samt give dig besked når folk efterlader kommentarer, og giver dig mulighed for at svare på dem, samt synkroniserer dine placeringsdata på tværs af forskellige sider.
Synup SEO Software

5. BiQ

BiQ tilbyder realtids-sporing af placeringer for 1000 søgeord. Det understøtter flere sprog og har en mobilapp til overvågning.

Du kan også bruge det til søgeordsanalyse, der hjælper med at øge din synlighed og placeringer. Brug funktionen "rank intelligence" til at opdage forskellen mellem din virksomhed og dine konkurrenter.

Udover disse funktioner kan BIQ også hjælpe med at generere ideer til, hvordan du planlægger dit content og dine marketingstrategier.
Biq SEO tool software

Klar På Et SEO Kursus?

Besvar 5 spørgsmål også sender vi dig et gratis kursus i SEO!

6. Localo

Localo har et gratis værktøj til at tjekke virksomheders synlighed på Google og analysere konkurrenternes placering. Værktøjet fungerer hurtigt og intuitivt. Hele processen med at tjekke en virksomheds position og synlighed kræver ingen registrering og ingen e-mailadresse. Og det er gratis.
Localo gratis SEO værktøj

7. Google Ads Keyword Planner

Google Ads' Keyword Planner-værktøj har flere funktioner, som du kan finde nyttige til lokal SEO. Selvom du måske bruger værktøjet til at planlægge PPC-kampagner, kan du bemærke konkurrencekolonnen, der viser, hvor konkurrencepræget annonceplacering kan være for dit målsøgeord.
Google Ads Keyword Planner

8. Google Business Profile

Google Business Profile er et af de bedste værktøjer til lokal SEO. At have en virksomhedsprofil på Google gør det nemt for kunder at finde information om din virksomhed, såsom en adresse eller et telefonnummer.

Derfor er det vigtigt at holde din virksomhed opdateret og opdatere din Google-liste, hvis det er nødvendigt.
Sammenlign virksomheder, opdag dine lokale konkurrenter og overvåg og svar på anmeldelser.

Google inkluderer også en funktion til at "booke en aftale" for kunder, hvilket kan opfordre dem til at engagere sig yderligere med din liste.
Google Business Profile

Boost Din Organiske Trafik

Hey, vi er Skillbuddy! Vi hjælper firmaer med at få mere
organisk trafik. Det eneste spørgsmål er, bliver din den næste?

9. Google Search Console

Google Search Console Google tilbyder Google Search Console for at hjælpe dig med at sikre, at din hjemmeside forbliver Google-venlig. Du kan også bruge den til at tjekke de søgeord, Google rangerer din side for, og antallet af sider, Google har indekseret fra din hjemmeside.

Værktøjet kan også vise dig antallet af klik og visninger, din hjemmeside modtager. Afsnittet om mobilbrugervenlighed viser eventuelle brugervenlighedsproblemer, som din mobile hjemmeside eller sider i øjeblikket oplever. Tjek for yderligere fejl og andre indekseringsproblemer, og begynd at løse dem.
Google Search Console

10. Google Analytics

Google Analytics Denne funktion sporer og rapporterer hjemmeside trafik. Google Analytics viser antallet af personer, der besøger din hjemmeside dagligt.

Muligheden for tredjeparts henvisninger gør det muligt for dig at se de tredjepartswebsteder, der har sendt dig trafik.

Du kan også spore antallet af brugere og session tid og få indsigter fra demografiske data, som du kan bruge i din overordnede marketingstrategi.
Google Analytics

11. Google Trends

Google Trends bruges primært til at sammenligne populariteten af søgeord og spore stigninger i søgevolumen udløst af begivenheder.

Fx når FCK og BIF spiller kamp en pokal kamp stiger søgeord relateret til dem i volumen.

Selvom det ikke er et traditionelt SEO-værktøj, tilbyder det brugerne nyttige data som søgevolumenindeks og geografisk information om brugerne. Virksomheder kan bruge disse data til at skabe målrettede kampagner og planlægge nye måder at overgå konkurrenterne på.

Google Trends inkluderer også hvilke søgninger der sandsynligvis vil føre folk til din hjemmeside.
Google trends
Lokale SEO værktøjer kan styrke online markedsføringsstrategier for virksomheder, der har fysiske lokationer. Det er aldrig en ligetil opgave at drive trafik online; der er flere kraftfulde faktorer at spore, hvis du ønsker at modtage mere trafik.

Med de rigtige lokale SEO værktøjer vil du spare tid og ressourcer, samtidig med at du forbedrer dit engagement med dit publikum.

Læs mere om seo tracking.

Vil Du Have Mere Organisk Trafik?

Se hvordan vi kan drive mere organisk trafik til din hjemmeside med SEO.
© 2024 Skillbuddy ApS. All rights reserved.

Vil du have mere organisk trafik?

Firmaer, som stoler på os

Kontakt os

Ethvert godt samarbejde starter med en samtale. Lad os tage uforpligtende en af slagsen.
Mobil: +45 21 18 78 77
Mail: Kontakt@skillbuddy.dk

This is a heading.

src="https://api.leadconnectorhq.com/widget/form/wmo5dT89Xx6vHyCG1X18"
style="width:100%;height:100%;border:none;border-radius:4px"
id="inline-wmo5dT89Xx6vHyCG1X18"
data-layout="{'id':'INLINE'}"
data-trigger-type="alwaysShow"
data-trigger-value=""
data-activation-type="alwaysActivated"
data-activation-value=""
data-deactivation-type="neverDeactivate"
data-deactivation-value=""
data-form-name="Form Opt-In (VSS)"
data-height="713"
data-layout-iframe-id="inline-wmo5dT89Xx6vHyCG1X18"
data-form-id="wmo5dT89Xx6vHyCG1X18"
title="Form Opt-In (VSS)"


Invalid shortcode

Lad os øge din trafik!

Oversigt for 5 ugers SEO plan:

Uge 1:  Find profitable keywords - Brug din første uge på at skabe et sæt af nøgleord, som du vil målrette mod SEO. Målret de rigtige nøgleord, hvor der er masser af trafik, hvor nøgleordene konverterer til kunder, og hvor du kan slå konkurrencen.
Uge 2:  Optimer din hjemmesides SEO - Brug din anden uge på at rette alle on-page SEO-fejlene på din hjemmeside. At rette disse fejl vil gøre din hjemmeside mere søgemaskinevenlig og gør det lettere for dig at rangere på dine søgeord.
Uge 3:  Content marketing - Her vil du få et indblik i, hvordan du skriver indhold, som resonerer med dine potentielle købere.
Uge 4:  Tracking - Du kan ikke skalere din marketing, før du ved, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Ved at få din tracking sat op, vil du kunne se trafikkilder, indhold og nøgleord, der genererer DKK.
Uge 5:  Linkbuilding - Links viser Google, at din hjemmeside er en "autoritativ og pålidelig informationskilde." <-- Googles ord. Det betyder nu bare, at Google kan se jeres side ikke er til fare for nogen.

Firmaer, som stoler på os

100+ digitale projekter, 5-stjerner på trustpilot.

Vi har hjulpet firmaer internationalt.
Skillbuddy kunde testimonial smiling
Jeg kan allerede se flere bookings i min salon. Selvom jeg kun har fortaget nogle få ændringer har det stadig været super effektivt.
Hanne Eriksen

Kontakt os

Ethvert godt samarbejde starter med en samtale. Lad os tage uforpligtende en af slagsen.
Mobil: +45 21 18 78 77
Mail: Kontakt@skillbuddy.dk

Alt du skal bruge til dit website for 159 kr. 🚀

Vi er drevet af at skabe resultater for dig.